søndag 18. oktober 2009

Siste krampetrekning før sesongen er over

                                               




Nina Dreyer er en hardhaus med enorm innsatsvilje og tålmodighet. Etter å ha jobbet og trent iherdig i 3 sesonger er hun bare centimetere fra å komme gjennom banen. Målet er å komme gjennom før sesongen er slutt og da må alle muligheter benyttes. De siste helgene har hun stått både lørdag og søndag i stadig kaldere luft og vanntemperatur, og nå er grensen nådd!!!
Med bare 5,9 grader i vannet og rim på båt og bøyer er det begrenset hvor mye man får stått på ski uten å ta på seg tørrdrakt.

Denne helgen skulle båten på Ängeboda tas opp, og det ble derfor bare tid til en tur på lørdag formiddag. Larsan, Kaninas coach, samboer og treningskamerat, er tett som en potte og svært forkjølet og har derfor kun vært båtfører de siste 2 helgene. Alle de tre siste helgene har Nina Fina (som hun også blir kalt) bare vært noen få centimeter innenfor 4. bøya og ellers klart de 5 andre. 
Til tross for grusomt kaldt vann dro hardhausen på seg våtdrakt, hansker og lue og ga bånn gass med livet som innsats. Nina skulle ha 6 fulle gjennomkjøringer uten fall, noe som skulle vise seg å bli en kald affære. Hun falt ikke mindre enn 4 ganger i desperate forsøk på å komme gjennom banen, og det tok derfor svært lang tid å bli ferdig med settet. Problemet med kulden var etterhvert så stort at det var vanskelig å holde håndtaket på grunn av manglende følelse i fingrene.

Kamikazekjøringen hjalp desverre ikke denne helgen. Resultatet ble igjen 5 bøyer og banen er derfor fremdeles ikke mestret.


Nytt av året er at parets båt skal ligge inne i oppvarmet lokale over vinteren. Dette ligger nesten inne i Bengtsfors, og det meste av søndagen gikk derfor med til vasking, klargjøring og frakt av båten til vinterlagring.


Veddemål
Det pågår nå veddemål i vannskimiljøet hvorvidt Nina skal nå målet med å komme gjennom banen før sesongen er slutt. Ettersom hun ikke klarte det denne helgen har paret nå bestilt tur til Sperlonga i slutten av oktober. 
Da har Nina en uke på seg til å komme gjennom banen!!

Redaksjonen ønsker Nina og coachen hennes lykke til!!

12 kommentarer:

  1. Dette var rått!! Jeg syntes jeg så en veldig kjent bevegelse rett før hun skulle ut, hva var det hun egentlig drev med der;)

    SvarSlett
  2. Ja, det kan du si...når man har en veldig syk samboer som lager film - ja da blir det sånn;)

    SvarSlett
  3. Bra at bare jeg vet hvor syk da....ho ho hoooo

    SvarSlett
  4. Kusken burde jo ha sørget for å helle varmt vann på hanskene i endene. Da holder man koken litt lengre. Godt å se at båten nå oppbevares i oppvarmet rom. Får håpe du husket å ta av propellen og at de nå er på vei til Arendal.

    SvarSlett
  5. 2 propeller er sendt til Propellerservice i Gøteborg.

    SvarSlett
  6. Veldig bra, nå er jeg spent på neste års oppgraderinger av Ângeboda;) Deler til widecourse antar jeg allerede er bestilt:)

    SvarSlett
  7. Er det sant at Davide skal få seg en runde med Fina dersom han klarer å få henne gjennom banen;)?

    SvarSlett
  8. Jeg skal svare hvis du slutter å være "anonym"

    SvarSlett
  9. Neste år blir det opplegg for widecourse, fast brygge ved banen og stereo i båten!

    SvarSlett
  10. Denne anonym kjenner tydeligvis ikke Larsan så godt. Med hilsen Nina Dreyer sjøl

    SvarSlett
  11. Hehe.. regner med at han ikke er keen på å dele på godsakene;) Dette blir spennende, jeg tror på gjennnomkjøring på første set:)

    SvarSlett