lørdag 6. februar 2010

Vannski.net i ny våtdrakt

Det har vært usedvanlig stille fra den til vanlig så aktive redaksjonen i vannski.net i vinter. Mange har ringt og spurt om hva som har skjedd. Noen har fryktet at vannski.net redaksjonen plutselig har blitt overdrevent interessert i olympisk vinteridrett. Nå varsler redaksjonen en opptrapping av aktiviteter og artikler på vannski.net siden. Og mens nordmenn flest har lukeparkert rompene sine side om side i sofaen for å se på uinteressante idretter brorparten av verdens befolkning aldri har hørt om, skal vi fokusere på viktigere ting som sladderprat om vannskimiljøets celebriteter. Vannski.net er tilbake for fullt i ny tabloid bloggerdrakt!

Første avsløring ut er at uansvarlig redaktør og eks. Big Brother kjendis, Flanders har kjørt sitt eget "bli ny" program i vinter med god hjelp fra narsisistkollega Jan Thomas. Flanders, også kjent som Mr. 22/11 har etter ryktene trent knallhardt både i helsestudio og i langrennsporet. Han har fjernet den kjente Flanderspondusen og gått ned over 10 kg i et forsøk på å gjøre comeback i rampelyset. Comebackforsøket vil selvfølgelig foregå i lysluggens andre hjemby, Karlstad der han tidligere ble mottatt som en gjenoppstått Michael Jackson av et hylekor av svenske blondiner. I juni arrangeres det en spektakulær konkurranse midt i byen og det er ventet titusenvis av tilskuere. Flanders er hovedattraksjonen der han skal vise fansen sin nye Flandersdans rundt slalåmbøyene. Forhåpentligvis har han nok gaffatape til å holde utstyret på plass - eller dicktape som det heter blant de store gutta i vannskimiljøet.

Co-redaktør og finansakrobat PM-Olsen har hatt en annen PR-strategi i vinter. Han har vært hyppigere observert på utesteder i Oslo enn Petter Pilgaard, og ryktene forteller at han har plukket unge piker som de skulle vært båtbøyer i vannskibanen. Metodikken har han lært av Pilgaard; kjøp den største champisen de har, ta med 8-10 glass på VIP bordet og vips så har du bordet fullt av tørste utelivspiker. Spørsmålet er om langhelgene på byen vil bidra til kortere liner til sommeren og om champisbabsa fra Barbeint vil trives blant øldrikkende skibums foran utepeisen i Borgvik.

Researcherne i redaksjonen har også fanget opp at Dr. Orto Heinrich allerede har vært 10 dager i Florida og at erkerival og 4-barnsfar Duracell har vært mesteparten av januar hos Chet Raley mens familien tror han leter etter feriebolig i Florida på 14. året.
Men ingen slår forberedelsene til regjerende norgesmester og hardcoreskier, Pullman som allerede har tilbrakt store deler av høsten og vinteren i Cancun på Scott Smith's Specialized Training Center. Her har han utviklet nye vitenskapelige treningsmetoder slik at konkurrentene skal komme til Kordt i vannskibanen. Treningsprogrammet er en godt bevart hemmelighet, men redaksjonens paparazzier har fått tak i et unikt bilde fra det etter sigende svært motiverende treningsopplegget...

6 kommentarer:

  1. Når kommer fortsettelsen Flandy? Eller var dette bare et stunt for å få forrige artikkel litt lenger ned på siden? ;)

    SvarSlett
  2. Veldig flott det nye designet på sidene. Gleder meg til å kunne lese nye artikler hver uke fremover!

    SvarSlett
  3. Liker siten deres veldig godt. Riktig attitude hele veien!!

    SvarSlett
  4. Dette var på sin plass:) Kom det aldri noe reisebrev fra Larsan sin tur til Mehico? Henrik burde også skrive noen linjer om oppholdet hos Chet, var visst helt sinnsykt:)

    SvarSlett
  5. wow bra gutter stå på.fint bilde pullman

    SvarSlett